Sieraden


Armbanden

Armbanden gemaakt van kleien bead kraaltjes. Kleurrijke en handgemaakte objecten, er is er maar een van. Op verzoek kan er wel eenzelfde armband gemaakt worden met jouw kleuren erin maar het maken is veel werk dus moet je vroeg contact opnemen als je het wil hebben voor een unieke gelegenheid.

Deze vijf zijn er op dit moment direct leverbaar.

Kettingen

Vele verschillende technieken. Kraaltjes gemengd met Polymeer klei gemaakte delen. Sluitingen en ijzeren delen zijn gekocht maar al het andere is gemaakt en ontworpen,

Oorbellen

Handgemaakte oorbellen, met als hoofdbestanddeel polymeer klei. Gemaakt van PVC maar net zo kneedbaar als natuurlijke klei. En verkrijgbaar en alle mogelijke kleuren en te bewerken in oneindige vormen. Na het bakken is het materiaal zeer hard en onverwoestbaar.

Iedere oorbel is uniek, ze zijn echt voor jouw gemaakt en ontworpen. Je zal nooit iemand tegenkomen welke dezelfde sieraden draagt. Uniek, handgemaakt en ontworpen door Jacqueline zijn het ware kunstobjecten. En als je specifieke eigen wensen of ontwerpen heeft dan kan het in overleg ook mogelijk zijn die te maken.